Min dag!

Haft en toppen dag idag. Vi börjar med skolan. Jag hade utvecklingssamtal idag så typiskt Gunnel är jätte sur när inga föreldrar är där men så fort någon föreldrer kommer då är hon plötsligt jätte snäll. Hatar såna människor!!!. När jag kom hem så gjorde jag läxorna sen kom mamma hem då åkte vi till stallet och hoppade lite gick faktiskt jätte bra hon var riktigt pigg. Vet inte om jag har sagt det men vi ska sälja Lollo:( det tr för mycket tid har ju skola, fotboll det blir dör mycket men kommer nog forsätta rids men inte ha egen häst har tröttnat på det också:( det jobbigaste är att man hinner inte va med kompisar och det är ett stort problem för jag är så social av mig! Inte den bästa bilden men det får duga! Love you!❤


Kommentarer!!

Asså jag vill tacka alla som he skickat mejl, SLUTA INTE BLOGGA!!! Mitt hjärta blir alldeles varmt så jag har bestämt mig att inte svika er jag tänker inte sluta blogga!

Min vecka har varit lite uppochner Lollo har som vanligt sköt sig perfekt vi har hittat varandra riktigt bra nu hon har blivit hur fin som helst i dressyren. Den dåliga saken är att jag och Hugo har gjort slut DOCK var det jag som gjorde slut det var för att jag inte hinner med allt och för alla i klassen var så taskiga mot oss vilket jag borde ha skitit i men nu är det som det är vem vet vi kanske hittar varandra igen! Man vet aldrig med mig. Det blir nog jättebra ska ni se vill tacka alla en ännu gång!

Jag har iallafall roligt här i Skåne jag har sjukt fina vänner här. Men saknar självklart de i ljungsbro men saker måste förändras för att kunna bli bättre!


LOVE TO ALL OF YOU<33333 ha det gött! Ska sova nu.!!!!!

Kommer en bild så ser jag ut utan smink och sånt!😄


Fika!

Fikar med Ylva!


Match!

Kollar på basketmatch med Ylva inte för jag fattar något men ändå kul har vi iaf!


Mitt hjärta sa inget!

Asså jag bara måste berätta om när jag Provred på Bruno. Nät jag hoppade upp på honom så sa mitt hjärta den här hästen är min men när jag började skritta sa mitt hjärta inget det var helt tyst. Jag visste att jag inte passa för honom för mitt hjärta va alldeles tyst:-( men jag ville så gärna att det skulle säga ngt men det kom inte fram några ord. Men han var endå 17 år gammal så det skulle nog inte blivit något endå tyvärr.


RSS 2.0