Tankar!

Ibland får jag tankar som är så knäppa men ändå kunde vara sanna!

T,e,x om hästar kunde prata. Hur hade det varit då, då kanske vi inte skulle ha djurplågeri längre och man kunde säga vad hästen ska göra. Men det hade ju inte varit då roligt gör då har man inget att träna på längre, det är det jag gillar mest hos hästar att det finns altid nåt att jobba på till och med den bästa hästen i världen har något att jobba på, även ryttare har altid något att träna på jag måste träna på mina händer, inte tjafsa med henne när vi ska börja jobba och lydnad! Det jag försöker säga är att det är helt enkelt vanligt att tänka såna konstiga saker men det känns som att man är den enda som tänker på detta! Jag kan inte vara ensam om det! SNÄLLA säg att jag inte är det!!


Skillnaden!

Skillnaden mellan denna klass och min andra klass är stor min föra Klas var mer som en familj vi gjorde saker tsm hela tiden, ingen blev retad eller hotad. Alla kunde ha vilka kläder man ville och håret som man ville, man blev respekterad i den klassen.

Den klassen jag går i nu är inte alls så alla är splittrade i olika grupper känns det som min bästa kompis heter Ylva utan henne hade det inte gått, här handlar det om vem som har snyggast kläder och vem som har störst bröst, jag orkar inte med sånt tjafs jag är bara mig själv eller jag försöker, det är inte så lätt att vara sig själv hela tiden bär alla kommenterar allt man har på sig och håret, men tro mig det lönar sig att va sig själv efter ett tag det kan jag lova, skit i vad andra tycker om dig!:)

Detta är jag och kommer altid att vara jag!;)


Vad jag har min blogg till

Asså den här bloggen skapade jag pga att jag skulle uttrycka mina känslor det blev inte riktigt så:(
Jag har så många känslor att uttrycka på denna blogg!
Så från och med nu kommet jag bara skriva känslor och saker som rör mitt liv!
Och en sak är säker det händer alltid saker i mitt liv både tråkiga och roliga såklart. Självklart kommer jag berätta om mitt kärleks liv och Hästlivet!


RSS 2.0